Een unieke escape ervaring in Ede...

Escape Nova Zembla

Check onze verruimde openingstijden in de voorjaarsvakantie!

Bekijk hier de trailer!

0
Escape teams
0
Ontsnapt
0%
Succespercentage
onvergetelijk...

Het Verhaal

Oktober 1596. De zon is hier al dagen niet opgekomen en de bijtende kou drijft de bemanning tot wanhoop. Hoe lang zal het duren voor de deuren van de kajuit het begeven en de hongerige ijsberen zo naar binnen kunnen stormen?

Ontdek de ontberingen die de bemanning op het schip van Willem Barentsz moest doormaken en zorg dat je de barre omstandigheden overleeft! Je hebt slechts 60 minuten om je team van de ondergang te redden. Uitputting, ijzige kou en hongerige monsters van het Noorden liggen op de loer.

Lukt het jou en je team om je levend door dit avontuur te slaan?

spanning, actie, gezelligheid

Escape Nova Zembla is perfect voor

Vrienden & Familie

Mooie herinneringen zijn van onschatbare waarde

Puzzelaars

Je kunt je hart ophalen met een schijnbaar eindeloze stroom van pittige puzzels

Racemonsters

Misschien kun jij als fanatieke escaper de beste tijd wel verbeteren!

Teambuilding

Dompel je team onder in dit avontuur, geniet en bekijk de beelden van jullie escape om heel veel van te leren.
Kom je doordeweeks of in het weekend?

Prijzen

ma t/m do

3 personen

24,00p.p.
vr/za

3 personen

26,00p.p.
ma t/m do

4 personen

21,00p.p.
vr/za

4 personen

23,00p.p.
ma t/m do

5 personen

18,00p.p.
vr/za

5 personen

20,00p.p.
ma t/m do

6 personen

16,00p.p.
vr/za

6 personen

17,50p.p.
ma t/m do

7 personen

14,00p.p.
vr/za

7 personen

15,00p.p.
ma t/m do

8 personen

12,50p.p.
vr/za

8 personen

13,50p.p.

Ben je student of scholier? Dan krijg je 10% korting op vertoon van jouw school-pasje!

Meer dan 8 personen?

Meer dan 8 personen?

Geen probleem! Boek de escape room in combinatie met een gave GPS-tocht voor slechts €27,50!
En boek je deze top-deal, dan ontvang je ook nog een gratis drankje!

Reviews

De mening
van de spelers

  • Wat een super gave en uitdagende escape room. Ook zeer toegankelijk voor ervaren spelers!
  • Behoorlijk pittige escape room met verrassende puzzles
  • Hele gave escaperoom!! Hele afwisselende en leuke puzzels. Ontvangst zeer gastvrij. Ruimte heel mooi aangekleed. Zeer aan te raden!
  • Wat een gave escaperoom! Er zitten ontzettend veel leuke puzzels in! Een echte aanrader, top!
Testteam 1

Testteam 1

Erg leuke escaperoom met een groot diversiteit aan (unieke) puzzels! Zowel de kamer als de puzzels pasten erg goed bij het thema. Het was uitdagend, gezellig en spannend (maar niet eng of horrorachtig)! Zeker een aanrader!
Deze avond worden we meegesleept in het verhaal wat zich bijna 100 jaar geleden afspeelde! Mannen die overwinterde op Nova Zembla! Op het moment dat we de ontvangstruimte instappen, die sfeer uitstraalt, komt er een enthousiaste gastheer naar ons toe. We voelden ons gelijk welkom. Er volgen spannende, ingewikkelde opdrachten waar genoeg uitdaging in zit. Echt een aanrader!
Super goed thema verwerkt in de escape room! Lekker afwisselend ook. Heel positief!
Leuke en uitdagende puzzels, mooie en kwalitatief perfecte kamers. Als deelnemer wordt je in het verhaal meegenomen, wat het ontzettend leuk maakt!
Test team 2

Test team 2

Geweldige escaperoom! Top werk en zeker een aanrader!!

Robert

Wow, wat een uitdaging in 1 uur… De escaperoom zit super goed in elkaar, mooi verhaal, en echt bizarre wendingen tijdens het spelen! Echt een aanrader.

Manon

Super leuke escaperoom. Je zit helemaal in het verhaal. Mooie sfeer neergezet. Wel moeilijke puzzels. Toch gelukt om eruit te komen!

Lise

Super leuke escape room! Als feestje geboekt voor 6 meiden van 14 jaar; net binnen ‘t uur opgelost.

Jeroen

Echt een gave escaperoom met een goed verhaal. Een leuk uitje!

Henk

Wij kunnen deze gloednieuwe escaperoom van harte aanbevelen. Het is een prima thema, hoe hollands wil je het hebben? De aankleding en het verhalen nemen je echt mee naar het hoge noorden, krakende wanden en brullende ijsberen maken het verhaal compleet. Enthousiast ontvangen en in de ontvangstruimte al even een puzzel opgelost voor een aanwijzing die later goed van pas kwam. De escaperoom zelf is een fijne combinatie van denkwerk, speurwerk en goed je hersens gebruiken, de tijd vliegt dan ook om. We vonden de combinatie van klassieke elementen met de nodige techniek goed passen. Op het einde was er zelfs een opdracht waar de nodige lef voor nodig was. Wij kunnen deze escaperoom dan ook van harte aanbevelen als een pittige, leuke escaperoom waar je nog wel een avondje over na-praat.

Frank

Hele mooie escape room! …. en toch gelukt te ontsnappen.

Eli1970

FAQ

Hier vind je de antwoorden op al je vragen

Wat is een escape room?

In een escape room word je voor een bepaalde tijd opgesloten in een kamer. Het is aan jou en je team om uit de kamer te ontsnappen voor de tijd om is. Je doet dit door verschillende puzzels op te lossen, dingen te vinden en linkjes te leggen die je uiteindelijk je vrijheid zullen teruggeven.

Als ik te laat ben, kan ik dan nog wel spelen?

Zorg altijd dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent, zodat jullie je rustig kunnen voorbereiden op het avontuur. Omdat we verschillende groepen achter elkaar in de planning hebben staan, kunnen we jouw team helaas geen extra tijd geven als je te laat start.

Ik wil mijn reservering annuleren of wijzigen!

Geen probleem! Stuur ons even een berichtje via het contactformulier. Vermeld hierbij je eerder geboekte reservering, dan regelen we het voor je.

Let wel op onze voorwaarden:
Tot 72 uur voor de reservering kan er kosteloos worden geannuleerd. Na 72 uur brengen we €25,- in rekening. Voor annuleringen korter dan 24 uur van tevoren brengen we het volledige bedrag in rekening. Annuleren kan door een e-mail naar gerco@escapenovazembla.nl te sturen. De annulering is enkel geldig wanneer deze schriftelijk (per mail) door Escape Nova Zembla is bevestigd.

Hoeveel spelers kunnen er in deze escape room?

Het minimum aantal spelers voor Escape Nova Zembla is 3. En om te voorkomen dat het schip halverwege de reis zinkt, is 8 personen het maximum aantal.

Moet ik van tevoren reserveren?

Ja, die heb je zeker nodig. Omdat we de teams redelijk strak inplannen, is het verstandig om je reservering enkele dagen van tevoren aan te geven. Je kunt in de planner zien welke dagen en tijden er nog beschikbaar zijn. Zo voorkom je teleurstellingen.

Wat zijn de prijzen?

De prijzen kun je vinden op de home-pagina. Scroll daarvoor naar boven, of klik op deze link.

Is dit een griezel escape room?

Nee, je kunt het beter omschrijven als een historische escape room. Natuurlijk hebben we wel de nodige effecten om het avontuur spannend en levensecht te maken, maar daar verklappen we hier natuurlijk niets over.

Hoe lang hebben we de tijd om te ontsnappen?

In Escape Nova Zembla heb je 60 minuten de tijd om te ontsnappen aan een gruwelijke dood door vrieskou of een agressieve ijsbeer.

Geldt er een minimumleeftijd?

Nee, we laten het graag aan de spelers over. We adviseren wel om kinderen jonger dan 14 jaar thuis te laten i.v.m. met de moeilijkheidsgraad van de puzzels. Maar, nogmaals ze zijn zeker welkom.

Hoe lang van tevoren moeten we aanwezig zijn?

Het is altijd verstandig om minimaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Je kunt je dan nog even rustig voorbereiden op wat komen gaat. En mocht een teamlid net even later zijn, gaat dat nog niet van jullie speeltijd af.
Let op! De geboekte tijd is de starttijd van de kamer. Vanaf dat moment heb je 60 minuten om te ontsnappen. Ben je te laat, dan gaat dat helaas van je speeltijd af.

Moet ik iets meenemen om te kunnen spelen?

Nee, eigenlijk heb je niets nodig dan een goed humeur, je gezonde verstand en een aantal teamgenoten om je lot mee te delen.
Oh ja, en iets om mee te betalen is wel handig 😉

Welke risico's zijn er?

Deze escape room is niet geschikt voor:
– Mensen die slecht ter been zijn.
– Kinderen onder de 12 jaar.